Video sample optaget med Insta 360 One X uploadet i 5.7K. Klip er fra Skt. Hans Koncert med Shubidua på Marienlyst Strandhotel

⬇️ Du kan abonnere på Drone Tips her:
https://goo.gl/91ctPw

Hvis du ligesom mig er bidt af at lave video og tage billeder med din drone, så er du kommet til det helt rigtig sted. Hvis man taler kamera droner, så er der næppe nogen vej udenom DJI som er verdens førende brand indenfor området.

Jeg har 5-6 års erfaring med at bygge og flyve mine egne droner, men de sidste på år har jeg mere eller mindre kun fløjet med DJI droner, da min hovedinteresse skiftet mere mod video og billede segmentet hvor DJI produkter virkelig kommer til deres ret.

Selvom DJI’s produkter er relativt nemme at bruge, så er der stadig en del læring hvis det er din første drone. Derfor har jeg lavet kanalen Drone Tips, for at dele nogle af mine erfaringer jeg har høstet ved at flyve med Phantom 2,3 og 4, samt
Mavic Pro og nu senest Mavic Air.

Overvej at abonnere på kanalen og husk samtidig at trykke på den lille klokke ved siden abonner knappen, så går du ikke glip af nyttige tips og ideer til hvordan du kan få det bedste ud af din DJI drone.

==========================================
⬇️ Du kan abonnere på Drone Tips her:
https://goo.gl/91ctPw
==========================================

Husk hvis jeg kan, så kan du også 😉

==========================================
Tilmeld dig gerne den Facebook gruppen DJI Droner – Denmark
https://www.facebook.com/groups/djidroner/
==========================================

HOV har vi ikke set dig før? Jo det er en mulighed for jeg har gennem de sidste 18 måneder lavet tip, test og anmeldelser på min engelske kanal TECH DRONE MEDIA der nu er oppe 21.000 abonnenter.

⬇️ TECH DRONE MEDIA
https://www.youtube.com/techdronemedia

Hashtag for video
#finalcutdansk #filmredigering #youtubevideoer

source

Previous articleBushman Claremont Monopod v2 preview
Next articleЛУЧШАЯ КАМЕРА ДЛЯ НАЧИНАЮЩЕГО | Снято в 360 на Insta360 One X