Op veler verzoek test Justen in deze video de DJI Osmo Pocket bij het freerunnen. En om dit goed te doen vergelijkt hij hem meteen met de GoPro Hero 7. De camera’s worden getest op beeld, geluid en stabilisatie. Hiervoor gaat Justen naar Amsterdam.

De meeste mensen gebruiken de DJI Osmo Pocket om stabiele beelden te maken tijdens het lopen. De GoPro Hero 7 heeft ook stabilisatie ingebouwd maar is beter te gebruiken in extremere omstandigheden. Het grote voordeel van de Osmo Pocket ten opzichte van de Hero 7 is dat deze een handgreep heeft, je houdt hem dus gemakkelijker vast. Voor de Hero 7 heb je accessoires nodig om dan uit de voeten te kunnen.

De DJI Osmo Pocket lijkt beter te stabiliseren dan de GoPro Hero 7. Dit komt waarschijnlijk omdat de DJI gebruikmaakt van een echte gimbal en de GoPro van digitale beeldstabilisatie. Wat wel handig is aan de GoPro Hero 7 is dat deze een groter beeldscherm heeft dan de DJI Osmo Pocket. Hierdoor zie je beter wat je aan het doen bent.

Beide camera’s zijn eenvoudig te bedienen door middel van het touchscreen. Je bladert gemakkelijk door de menu’s of maakt aanpassingen aan de instellingen. Beide camera’s zijn te bedienen via het toestel zelf maar je kunt er ook voor kiezen om de bediening via een app op je smartphone te doen. De Hero 7 is te bedienen via wifi terwijl de Osmo Pocket via een tussenstukje direct op je smartphone aangesloten wordt. Sluit je de Osmo Pocket aan op je smartphone heb je niet alleen het voordeel van een groter beeldscherm maar krijg ook toegang tot professionelere modi voor het aanpassen van bijvoorbeeld de ISO, sluitertijd of witbalans.

Na de introductie begint Justen met het testen van de video bij het freerunnen. De DJI Osmo Pocket filmt in 4K met 60fps en de GoPro Hero 7 in 4K met 30fps (zonder stabilisatie). Bij het freerunnen filmt Justen dan ook in 2.7K om de stabilisatie te behouden.

Bij het freerunnen is de Osmo Pocket wat lastiger te gebruiken omdat je deze in je hand moet houden. De Hero 7 is dan wat handiger doordat je hiervoor een speciale mount kunt gebruiken waarmee je de camera in je mond vasthoudt. Hierdoor kun je makkelijker achter iemand aan rennen.

Vervolgens test Justen de mogelijkheden voor vloggen. De Osmo Pocket is eenvoudig te draaien zodat je jezelf kunt zien tijdens het filmen. Dit is bij de Hero 7 niet mogelijk. Fotograferen doen beide camera’s met een resolutie van 12 megapixel.

Na de beelden van de Osmo Pocket en Hero 7 te hebben bekeken concludeert Justen dat de stabilisatie van beide camera’s dik in orde is. Ook zijn ze beiden zeer gemakkelijk in gebruik.

Bestel de DJI Osmo Pocket:
https://www.cameranu.nl/nl/p2818845/dji-osmo-pocket

Bestel de GoPro Hero 7:
https://www.cameranu.nl/nl/p2688395/gopro-hero-7-black-action-cam

*Volg ons voor meer productvideo’s en informatie!*
YouTube: https://cmra.nu/youtube
Facebook: https://cmra.nu/facebook

source

Previous articleBig Ass And Big Tits MILF || ভাদাইমার গরম মসলা
Next articleInsta 360 One X: Riding on Little Planet