360 degrees season 10, show 03

Broadcasted on September 25, 2023 (Monday) on MRT1 at 20.15.

Во новото издание на емисијата „360 степени“ донесуваме две интервјуа – со потпретседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, и со вицепремиерот за европски прашања, Бојан Маричиќ, кој доаѓа од СДСМ. Во фокус се прашања за актуелниот судир Мицкоски-Груевски, настаните што ѝ претходеа на ескалацијата, измените на Кривичниот законик, уставните измени, изборите…

source

Previous articleGlute Hamstring Raises + Banded Reach
Next articleBaba Yetu: The 360° Experience | Stay at Home Choir & Christopher Tin